Jaunumi

‘Acquisition International’ 2015. gada balva par sniegumu konkrētās darbības jomās


2015. gada 22. septembrī

2015. gada 18. septembrī “Acquisition International” (AI) ir pasludinājis Merhels par uzvarētāju balvu kategorijās “Atzīts līderis revīzijas jomā Latvijā” un “Nodokļu konsultants Latvijā”.

AI apbalvojumu projekta koordinators Peter Rujgev komentēja: „Mūsu balvas tiek piešķirtas privātpersonām un organizācijām, kas strādā specializētās darbības jomās, tajās gūstot izcilus rezultātus. Esam patiesi gandarīti sumināt balvu ieguvējus par to panākumiem un sasniegumiem.”

“Acquisition International” ir pārliecināti par piešķirto balvu pamatotību. Balvas tiek piešķirtas tikai tiem, kas ir atzinības cienīgi par savu neatkārtojamību, jaunradi un smago darbu.

Edvards Merhels, Merhels vadošais partneris, komentē: „Mūsu mērķis vienmēr ir bijis izveidot praksi, kas ir atpazīstama ar izcilu kvalitāti. “Acquisition International” balvu saņemšana apliecina, ka mēs esam uz pareizā ceļa un cilvēki ievēro un novērtē to, ko un kā mēs darām. Tas patiešām ir ļoti motivējoši, un es vēlos sirsnīgi pateiktiem visiem, kas balsoja par mums, un arī saviem kolēģiem, kuru smagais darbs ir šo sasniegumu pamatā.”

"Acquisition International" ir ikmēneša žurnāls, kuru publicē izdevniecība AI Global Media Ltd., kas lepojas ar savu pienesumu un inovācijām korporatīvo finanšu jautājumu izklāstīšanā. AI sadarbojas ar vadošajiem nozaru analītiķiem un tiek izplatīta visos pasaules kontinentos.