Jaunumi

RSM tiek piešķirta IAB godalga nominācijā ‘Gada tīkls’


2014. gada 18. septembrī

2014. gada 16. septembrī RSM, septītais lielākais starptautisko auditorfirmu tīkls, tika pasludināts par prestižās ‘Gada tīkla’ nominācijas ieguvēju Starptautiskā Grāmatvedības Biļetena (International Accounting Bulletin) ikgadējā ceremonijā.

RSM par godalgu mērojās spēkiem ar tādiem gala pretendentu sarakstā ietvertajiem auditorfirmu tīkliem, kā PwC, Grant Thornton International un BDO. ‘Gada tīkla’ nominācijas ietvaros tiek vērtēta pretendentu iepriekšējos 12 mēnešos uzrādītā izaugsme un saimnieciskās darbības sniegums. 2013. gadā RSM tīklam pievienojās auditorfirmas no 11 valstīm, ieskaitot Baker Tilly, Apvienotās Karalistes septīto lielāko auditorfirmu. RSM tagad ir pārstāvēts 111 valstīs, tam ir 700 biroji un 35 400 speciālistu. 2013. gadā RSM uzrādīja 5% pieaugumu salīdzināmā apgrozījumā un divciparu izaugsmi tīkla ietvaros referencētajos darbos.

Jean Stephens, RSM izpilddirektore, komentē: „Tas ir liels gods saņemt šo balvu RSM biedru vārdā. RSM cilvēki ir stingri savā apņēmībā nepārtraukti pilnveidoties, paplašināt pakalpojumu klāstu un iemaņas, lai nodrošinātu augstākās raudzes klientu apkalpošanu it visur, kur vien tie veic uzņēmējdarbību. Esmu ļoti lepna, ka Starptautiskais Grāmatvedības Biļetens ir tik atzinīgi novērtējis mūsu sniegumu tīkla 50. pastāvēšanas gadskārtā”.

Edvards Merhels, Merhels vadošais partneris, uzskata, ka: „’Gada tīkla’ godalga ir iegūta pelnīti. Lai gan RSM tīklā esam nesen, es skaidri redzēju dalībfirmu apņemšanos un centienus nodrošināt straujāku izaugsmi un ciešāku sadarbību, aizvien nodrošinot darbu veikšanu saskaņā ar augstākajiem tehniskajiem un klientu servisa standartiem. Līdz ar to jūtos gandarīts, ka RSM centieni un sasniegumi ir pamanīti un novērtēti, jo īpaši 18. septembra priekšvakarā, kas ir īpaša diena RSM saimei. Tajā pašā laikā es atzīstu, ka RSM konkurenti cīņā par ‘Gada tīkla’ nomināciju ir ļoti kvalitatīvi tīkli un arī ir pelnījuši atzinību par centieniem pilnveidot savu darbību”.

Starptautiskā Grāmatvedības Biļetena konkursa nominācijas ir izstrādātas, lai novērtētu sasniegumus starptautisko auditorfirmu tīklu jomā un izteiktu atzinību indivīdiem un tīkliem, kas ir snieguši īpašu artavu profesijas attīstībā.