Jaunumi

Eiropas Biznesa balvas (European Business Awards) organizatori izziņo 2013/2014. gada konkursa nacionālos uzvarētājus


2014. gada 14. janvārī

Diemžēl šī gada Eiropas Biznesa balvas ietvaros neviens no Latvijas uzņēmumiem nav ieguvis Ruban d’Honneur titulu. Atsevišķā publiskā balsojuma rezultātā SIA „Lattelecom” ir kļuvis par Latvijas nacionālo uzvarētāju.

Kopumā ir 100 Ruban d’Honneur titula ieguvēji pa 10 katrā no 10 balvas kategorijām. Uzvarētājus no 375 nacionālajiem uzvarētājiem noteica izveidotā tiesnešu grupa, kuru veido līderi Eiropas biznesā un politikā, akadēmiķi un uzņēmēji. Tiesneši 2014. gada februārī/martā uzsāks intervijas ar Ruban d’Honneur titula ieguvējiem, lai noteiktu katras kategorijas uzvarētāju.

Džīna Stīvensa (Jean Stephens), globālā audita, nodokļu un konsultatīvo pakalpojumu sniedzēju tīkla RSM International, kurš ir arī galvenais Eiropas Biznesa balvas sponsors, izpilddirektore, norāda: „Izvēlētie uzņēmumi ir lielisks piemērs Eiropas biznesa panākumiem. Mēs novēlam visiem veiksmi trešajā un noslēdzošajā konkursa posmā un ar prieku sagaidīsim kategoriju uzvarētāju paziņošanu noslēguma pasākumā, kurš norisināsies 2014. gada 27. maijā Atēnās, Grieķijā.”

Eiropas Biznesa balvas Publiskās balsošanas pirmajā posmā, kas norisinājās 2013./2014. gadā, kopumā tika saņemts gandrīz divreiz vairāk balsu nekā iepriekšējā gadā, SIA „Lattelecom” saņemot augstāko balsu skaitu Latvijai. Uzņēmumu izvēlējās sabiedrība no 375 nacionālajiem uzvarētājiem no visas Eiropas, un tas ir viens no 30 šodien nosauktajiem nacionālajiem uzvarētājiem, kuri pārstāvēs savu valsti.

Edvards Merhels, SIA „Merhels Revidenti Konsultanti”, RSM International Latvijas dalībfirmas vadošais partneris, uzsver: „Par nacionālo uzvarētāju izveidotajiem video publiskās balsošanas rezultātā kopumā saņemta 70 981 balss. Esam pagodināti sveikt SIA „Lattelecom” kā mūsu valsts absolūto uzvarētāju.”

Lai iegūtu vairāk informācijas par SIA „Lattelecom”, apmeklējiet mājaslapu www.businessawardseurope.com, kur var noskatīties uzņēmumu sagatavotos video un otrās kārtas ietvaros nobalsot par visiem nacionālajiem uzvarētājiem. Balsošana otrajā kārtā sākas šodien un ilgs līdz 2014. gada 25. martam. Visi nacionālie uzvarētāji, pārstāvot 30 Eiropas valstis, sacentīsies savā starpā, lai kļūtu par visas Eiropas publisko uzvarētāju, kurš arī tiks paziņots konkursa noslēguma pasākumā.

Eiropas Biznesa balvas izpilddirektors Adrians Trips norāda: „Mūsu tiesneši patiešām ir gandarīti par augstu kvalitātes līmeni, ko šogas demonstrē konkursa dalībnieki, kā arī esam pateicīgi par sabiedrības atbalstu uzņēmumu veidotajiem video. Ir patiess prieks vērot, ka tik daudz cilvēku iesaistās balvas ietvaros notiekošajās aktivitātēs. Visi mūsu uzvarētāji ir padarījuši labu darbu.”