Jaunumi

“Acquisition International” 2018. gada balva finansēs


2018. gada 30. augustā

2018. gada 17. augustā “Acquisition International” (AI) ir pasludinājis Merhels par uzvarētāju balvu kategorijā “Labākais grāmatvedības uzņēmums Latvijā 2018”. Spiediet ŠEIT, lai aplūkotu balvas ieguvēju sarakstu.

AI balva tiek piešķirta par vērā ņemamiem nopelniem ar finansēm saistītās jomās, sākot no kreditēšanas un grāmatvedības kārtošanas līdz ieguldījumu un aktīvu pārvaldīšanai.

Apbalvojuma koordinators Kaven Cooper komentē: “Aptverot gan starptautiskos koncernus, gan individuālos komersantus, AI balva finansēs tiek piešķirta tikai tiem, kuri ir sevi apliecinājuši šajā dinamiskajā un ekonomikai tik svarīgajā sektorā. Es lepojos ar katru uzvarētāju un novēlu tiem sekmes arī turpmāk.”

Al lepojas par tās piešķirto balvu pamatotību. Apbalvojumi tiek piešķirti tikai tiem, kas ir izcēlušies ar jaunradi un smagu darbu, un viennozīmīgi ir soli priekšā saviem konkurentiem.

Merhels vadošais partneris Edvards Merhels komentē: “Esmu ļoti priecīgs par mūsu komandu, jo balvu “Labākais grāmatvedības uzņēmums Latvijā” saņemam otro gadu pēc kārtas. Tas ir vērā ņemams sasniegums un, bez šaubām, esam motivēti iegūt “zeltu” arī nākamajā gadā!”

"Acquisition International" ir ikmēneša žurnāls, kuru publicē izdevniecība AI Global Media Ltd., kas lepojas ar savu pienesumu un inovācijām korporatīvo finanšu jautājumu izklāstīšanā. AI sadarbojas ar vadošajiem nozaru analītiķiem un tiek izplatīta visos pasaules kontinentos.