Jaunumi

‘Finest in Audit Services’ balva


2016. gada 08. novembrī

2016.gada 1.novembrī ‘Corporate Vision’ pasludināja Merhels kā ekskluzīvu uzvarētāju Latvijas MVU sektorā nominācijā “Labākie revīzijas pakalpojumu sniedzēji”.

Saskaņā ar ‘Corporate Vision’ Eiropas Biznesa balvas tika izveidotas, lai godinātu izcili strādājošus dažāda lieluma un profila Eiropas uzņēmumus. Šajā kontekstā Merhels darbība MVU sektorā Latvijā tika ievērota un novērtēta kā priekšzīmīga.

Dace Merhele, Merhels nodokļu un revīzijas partnere, komentē: “Viens no Merhels dibināšanas iemesliem bija izveidot tādu revīzijas praksi, kas kļūtu par paraugu citiem revidentiem. Pēc 18 smagi nostrādātiem gadiem man nav nekādu šaubu, ka esam apliecinājuši, ka mums rūp kvalitāte, godīgums un caurspīdība. Piešķirtā balva “Labākie revīzijas pakalpojumu sniedzēji” ir tam apliecinājums.”

‘Corporate Vision’ žurnāls tiek publicēts reizi ceturksnī. Žurnāla mērķa auditorija ir uzņēmumu īpašnieki, vadītāji, augstākā līmeņa speciālisti un investīciju profesionāļi. Žurnāls sniedz bagātīgu ar korporatīvajiem jautājumiem saistītu ziņu klāstu, analīzi un komentārus.