Jaunumi

BID Group One starptautiskā ISQL balva


2017. gada 23. janvārī

2017. gada 12. janvārī BID Group One (BID), kura savas darbības starptautiskā mērogā gaitā veicina kvalitātes kultūru, inovācijas un izcilību, ir izvēlējusies Merhels balvas “Starptautiskā zvaigzne par izcilību kvalitātes vadībā” (the International Star for Leadership in Quality - ISLQ) saņemšanai.

BID komentē: “Balvas piešķiršanas kritēriji ir balstīti uz Visaptverošas kvalitātes vadības (Total Quality Management) koncepciju. Mūsu ekspertu komiteja izvēlas uzņēmumus un organizācijas, kuras savā darbībā izmanto kvalitātes vadības principus. Balvu ieguvēji ir ietekmīgi un aktīvi savā darbības jomā, tie ir apņēmības pilni turpināt pilnveidoties un pagātnē ir spējuši nodemonstrēt vērā ņemamus sasniegumus.”

Edvards Merhels, vadošais Merhels partneris, komentē: ”Esmu lepns, ka Merhels ir izvēlēts saņemt ISLQ balvu. Mēs vienmēr esam uzskatījuši kvalitāti par prakses vadības stūrakmeni, tādējādi savā darbībā tiecoties uz tehnisko izcilību un augstu klientu apkalpošanas kultūru. Šī izvēle ne reizi vien ir nostādījusi Merhels sarežģītās situācijās, pārbaudot mūsu ideālu noturību. Bet tā kā gribam darboties ilgtermiņā, tad ticam, ka kvalitāte ir galvenais nosacījums, lai to varētu īstenot.”

BID starptautiskās darbības mērķis ir popularizēt izcilu sniegumu gan publiskajā, gan privātajā sektorā. Tā ir vadošā privātā organizācija pasaulē, kas popularizē kvalitātes kultūru. BID Kvalitātes balvas tiek piešķirtas jau 31 gadu.