Jaunumi

‘Wealth & Finance International’ 2016.gada balva par “Izcilību nodokļu jautājumos”


2016. gada 21. oktobrī

2016.gada 17.oktobrī “Wealth & Finance International” pēc pašu spēkiem veiktās padziļinātas izpētes pasludināja par balvas “Izcilība nodokļu jautājumos 2016” Latvijā piešķiršanu Merhels.

“Wealth & Finance International” izveidoja iepriekš minēto balvu, lai atzītu un godinātu profesionāļus par viņu sasniegumiem un ievērojamo ieguldījumu nodokļu jomā un ārpus tās. Balva tiek piešķirta uzņēmumiem un privātpersonām, kuras savas darbības laikā nodokļu jomā ir sasniegušas izcilus rezultātus un kalpo kā atsauces punkts sasniegtā atzīmēšanai. “Wealth & Finance International” vēlas veicināt visvairāk uz klientu orientēto firmu/konsultantu, kas konsekventi nodrošina izcilu darba rezultātu, sniedzot grāmatvedības un nodokļu pakalpojumus augsta ienākuma līmeņa privātpersonām, atpazīstamību.

Edvards Merhels, Merhels vadošais partneris, komentē: ”Kā izteikta uz klientu servisu orientēta prakse, mēs esam ļoti priecīgi, ka tiekam godināti par to, kas mums tiešām ir svarīgi - personisku attieksmi, tehnisko izcilību un apņēmību radīt jēgpilnas un pozitīvas izmaiņas. Mēs apzināti kopjam un nostiprinām šīs vērtības, lai aizvien būtu pirmā izvēle tiem, kuri meklē konsultantu ar attieksmi.”

“Wealth & Finance INTL” žurnāla mērķis ir sniegt fondu pārvaldniekiem, institucionālajiem un privātajiem investoriem visā pasaulē jaunākās nozares ziņas gan par tradicionālo, gan alternatīvo ieguldījumu sektoru.