Jaunumi

“Acquisition International” 2017. gada balva finansēs


2017. gada 27. septembrī

2017. gada 26. septembrī “Acquisition International” (AI) ir pasludinājis Merhels par uzvarētāju balvu kategorijā “Labākais grāmatvedības uzņēmums Latvijā 2017”.

AI starptautiskā balva finansēs tika izveidota, lai godinātu nozares līderus par to centību un jaunradi. Balva tiek piešķirta par vērā ņemamiem nopelniem finanšu jomā.

Apbalvojuma koordinatore Emma Keen komentē: “Finanšu jomā visā pasaulē ir daudz dinamisku un inovatīvu spēlētāju, kuri savā darbībā tiecas uz izcilību. Tāpēc ar patiesu lepnumu es apsveicu visus balvas ieguvējus un novēlu izcilas sekmes arī nākotnē.”

Al lepojas par tās piešķirto balvu pamatotību. Apbalvojumi tiek piešķirti tikai tiem, kas ir izcēlušies ar jaunradi un smagu darbu, un viennozīmīgi ir soli priekšā saviem konkurentiem.

Merhels vadošais partneris Edvards Merhels komentē: “Tas ir liels pagodinājums saņemt “Labākā grāmatvedības uzņēmuma Latvijā 2017” balvu, jo īpaši laikā, kad mēs aktīvi pārorientējamies uz grāmatvedību un finanšu pārvaldi, kā mūsu nozīmīgāko pakalpojumu jomu. Mēs vēlamies šajā jomā izveidot paraug praksi. Mēs zinām, ka tas prasīs ļoti smagu darbu un centību. AL balva mums ir labs stimuls šim procesam.”

"Acquisition International" ir ikmēneša žurnāls, kuru publicē izdevniecība AI Global Media Ltd., kas lepojas ar savu pienesumu un inovācijām korporatīvo finanšu jautājumu izklāstīšanā. AI sadarbojas ar vadošajiem nozaru analītiķiem un tiek izplatīta visos pasaules kontinentos.